Alanya

AlanyaYli 90.000 ihmistä 30 eri maasta on valinnut Alanyan loma-asuinpaikakseen. Alanya sijaitsee välimeren ja Taurusvuoriston välisellä rantakaistaleella, ja sen alueella on 72 km hienoa rantaa jokaiseen makuun. Tässä neljän vuodenajan lomakohteessa on yli 300 aurinkoista päivää, ja talvilämpötilaa voi sanoa suomalaisittan täydelliseksi, sillä se on 16–22 astetta auringossa.

Alanyasta löytyy aktiviteetteja kaikkeen lähtöön ja kaiken ikäisille, mm. ratsastusta, koskenlaskua, pyöräilyä, kalastusta, historiaa, vesipuistoja ja paljon muuta. Unohtaa ei sovi myöskään yli 1000 ravintolaa ja klubia.Alanya ympäristöineen on esimerkki kaupunkimiljööstä, jossa voit viettää laatuaikaa perheen tai ystävien kesken.

Asuntomme Alanyan alueella sijaitsevat Alanyan, Konaclin, Cikcilin, Kargisakin ja Demirtaksen keskustoissa tai vain muutamien minuuttien automatkan päässä keskustoista.

Alanyan läheisyyteen n. 30 km päähän on avattu Gazipasan lentokenttä, joka tulevaisuudessa tulee mullistamaan matkustamisen Alanyan seudulle ja vaikuttamaan myös hintoihin.

Alanyan asuntotarjontamme käsittää huoneistoja yhden makuuhuoneen asunnoista aina isoihin kattohuoneistoihin.