Belek

BelekBelek on vuoden ympäri toiminnassa oleva golfkeidas, josta on tulossa suosituin Euroopassa. Belek tarjoaa kaiken, mitä voit kuvitella: upeat rannat, hienot golfkentät, kauniin ympäristön ainutlaatuisella kasvistolla ja kukilla, historiallisia nähtävyyksiä lähietäisyydellä, yli 300 aurinkoista päivää vuodessa, lisäksi matalat kosteuspitoisuudet ja meren raikasta puhdasta ilmaa. Antalyan kansainvälinen lentokenttä on toiminnassa vuoden ympäri . Se on kolmanneksi suurin lentokenttä Turkissa ja vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Belekistä.

Belek sijaitsee 30 kilometriä Antalyasta itäänpäin Välimeren rannikolla. Se on kehittyvä nopeasti kasvava kaupunki palmukujineen. Belekistä on tullut erityinen asuinalue hyvin rakennettuineen huviloineen ja luksusasuntoineen. Tarjolla on runsaasti kauppoja, ravintoloita ja yöelämää sekä vuoden ympäri erilaisia aktiviteetteja. Lisäksi saatavilla on lääkäri-, turvallisuus- ja julkisia palveluita.

Lähiympäristöllä on tarjota vielä lisää nähtävää ja tehtävää. Missä muussa paikassa maailmassa voit pelata golfia ja ottaa aurinkoa rannalla ja ajaa sitten puolitoistatuntia ja pääset hiihtämään Saklikentin hiihtokeskuksessa. Belekin länsipuolella on Antalya ja sen upea satama ja vanha kaupunki sekä Turkin kansainvälisestikin tunnetuksi tulleet käsityöt nähtävillä ja ostettavina. Antiikin kaupungit Perge, Side ja Aspendos ovat vain noin tunnin ajomatkan pässä.

Belekistä on tulossa Euroopan ympärivuotinen golfin pääkaupunki. Tällä hetkellä siellä on 9 PGAn hyväksymää golfklubia, yhteensä 11 täysikokoista kenttää ja lisää rakennetaan. Kentät tarjoavat todellista haastetta ja yhdistelmän Välimerta, Taurusvuoristoa, tunnelmaa ja rauhaa.Tällä hetkellä Belekissä on 32 neljän ja viiden tähden hotellia ympärivuotisessa lomakäytössä.