Esittelymatkat Turkkiin

Toimimme Letsgototurkey yhtiön edustajina Suomessa. Seuraavassa on heidän tutustumismatkan tarjous asunnon hankkimiseksi Turkista.

Miksi emme voi tarjoa 99€ kaikki hinnassa matkaa?

Meidän näkemyksemme mukaan, eettinen ratkaisu on järjestää tutustumismatkoja siinä muodossa, ettei asiakas tunne ostopaineita missään vaiheessa. Matkan pitäisi olla teille mukava ja informatiivinen kokemus.

Vaihe 1:

Lentoliput - Autamme teitä löytämään parhaimmat lennot teille sopivana ajankohtana, mutta pyydämme teitä ostamaan liput. Lopulta, kun päätätte ostaa meidän yhtiöltämme kiinteistön lippujen kustannukset vähennetään ostohinnasta (300 euroa per/henkilö; enintään 2 henkilöä).

Vaihe 2:

Lentokenttäkuljetukset - Järjestämme saapuvan ja lähtevän kuljetuksen, joka on myös nettisivuillamme. Esimerkiksi kuljetus Antalya lentokentän ja Alanya välillä maksaa 60 € ( VIP minibussi). Pyydämme teitä maksamaan sen etukäteen. Tämä summa vähennetään myöhemmin ostohinnasta.

Vaihe 3:

Majoitus – Koska olemme yksi markkinajohtajista, voimme saada hyvät tarjoukset teille sopivasta hotellista. Hotellien hinnat vaihtelevat vuodenajan mukaan, joten oikeat hinnat ja saatavuus riippuu teidän saapumispäivästänne. Vaihtoehtoisesti yrityksellä on myös kauniita huoneistoja merinäköalalla missä on uima-allas, lyhyt kävelymatka rantaan, joihin voimme majoittaa teidät. Olemme kehittäneet huoneistoille kiinteät kustannukset tutustumismatkan asiakkaille. Jos huoneistot on käytettävissä silloin, pyydämme teitä maksamaan 50 € per päivä/per huoneisto. Lopulta tämä kustannus myös vähennetään ostohinnasta kuin päätätte ostaa meiltä.

Matkareitti

Meillä ei ole kiinteää ohjelmaa, vaan lähestymme kaikkia asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja empatialla. Me teemme ohjelmaa ennen vierailua riippuen tutustumismatkan päivämäärästä, sääolosuhteista, ja kuinka monta asuntoa aiomme katsoa yhdessä. Tämä antaa teille mahdollisuuden tutustua alueen sosiaaliseen elämään, kulttuuriin ja historiaan. Neuvomme myös teitä missä voi syödä ja tehdä ostoksia jne. Väsyttävän päivän jälkeen olisi esim. hyvä vaihtoehto turkkilainen sauna-hamam tai Suomalainen sauna.